Vučić: Ja sam upozorio šta će se desiti na KiM, nisu nas obavestili 1Foto: Beta/Milan Obradović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je to što je objavio šta će se desiti na severu Kosovo, štampa predstavila kao njegovo upozorenje, ali to „ne znači da nas je neko upoznao sa situacijom ili da smo znali“, već da je on sve sam otkrio.

„Upozorio sam i međunarodnu zajednicu i naše ljude da će se ovo dogoditi. Naravno da će to objaviti u štampi. Ali to ne znači da su nas sa nečim upoznali i da smo obavešteni, već da je predsednik Vučić sve otkrio“, rekao je Vučić za TV Pink, objavljeno je na sajtu te medijske kuće.

On je reagovao na izjavu portparola Kfora Vinćenca Grasa za Politiku da su za akciju jedinice Rosu znali svi koji su čitali novine.

Vučić je rekao da je prvi put saglasan sa Grasom, i istakao da niko ne može da optužuje srpsku stranu za nešto, kao i da je posle izjave porptarola KFOR sve jasno.

„Ja sam kao predsednik republike upozorio na scenario na Kosovu, a onaj koje trebao da spreči, nije to uradio, zato što su se pravili da ne znaju da ovo nema nikakve suštinske veze sa korupcijom i kriminalom“, rekao je Vučić.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Vučić: Ja sam upozorio šta će se desiti na KiM, nisu nas obavestili”

  1. Cuveno Vucicevo zlatno doba haosa! Jedan narodni poslanik pred parlamentom kaze svom soferu: gazi kolima poslanike i sofer poslusa ratnog zlocinca i umesto da se vrati u rikverc a zlocinac ode u parlament, sofer kolima pomera poslanike GURAJUCI IH, cak vadi bezbol palicu na poslanika, dok ratni zlocinac ide za kolima i komanduje soferu da ide napred i „gazi govna“!… Videcemo hoce li ratni zlocinac odgovarati za ovo divljanje ili ce narod definitivno morati da uzme motke da OVAKAV SLJAM na celu sa Vucicem otera!

  2. Nije ovlascenje KFOR da spreci policiju u sprovodjenju zakona.
    Bez obzira na emotivno nasledje KFOR je prilicno neutralan na politicki uticaj a takodje su dosta objektivni u saopstenjima.KFOR kaze da je Srbija bila obavestena o akciji KP na severu .Isto to je tvrdio i AV .Ko je to njemu rekao???
    Verovatno golub pismonosa.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.