Vučić jedina "sigurica" u kladionicama 1Foto: Stefan Savić

Kandidat vladajuće koalicije i premijer Aleksandar Vučić u ovom trenutku je “sigurica” u kladionicama, jer bi na uloženih sto dinara onaj ko bi se kladio na njegovu pobedu na izborima dobio svega 103 dinara, odnosno kvota na njega je 1,03.

Prema najnovijim kvotama u kladionicama, na drugom mestu je Saša Janković sa kvotom 30, a za njim sledi Vuk Jeremić na koga se može dobiti 35 puta više od uloženog. Na Vojislava Šešelja kvota je 200, Boška Obradovića i Luku Maksimovića – Belog 800, Sašu Radulovića 850. Među većim kvotama su Aleksandar Popović – 900 i Nenad Čanak sa 1.000.

Kldionice su ponudile pored klađenja na predsedničke kandidate i mogućnost pogađanja procenta izlaznosti na izbore, koja se kreće oko 57,5 odsto.

Najveći favoriti (kao još jedna mogućnost klađenja) su Aleksandar Vučić, za koga se procenjuje kvota 1,95 da će postati predsednik u prvom krugu, dok kvota da neće 1,75. Da će se Vuk Jeremić plasirati u drugi krug kvota je 3,6, a da će to biti Saša Janković 3,4.

Proglašeno 11 kandidatura

RIK je proglasio za kandidate Aleksandra Vučića, Sašu Jankovića, Vuka Jeremića, Vojislava Šešelja, Boška Obradovića, Sašu Radulovića, Aleksandra Popovića, Nenada Čanka, Milana Stamatovića,Miroslava Parovića i Luku Maksimovića . Potpise je juče predao i Predrag Vučetić iz Kruševca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari