Za Nestorovića dvocifrena kvota: Ko su favoriti za gradonačelnika Beograda u kladionicama? 1foto BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC; (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/DS); BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV

Premijerka Ana Brnabić i dosadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić favoriti su prema današnjim kvotama kladioničara da ostanu na svojim funkcijama posle decembarskih izbora.

Prema kvotama Meridijan beta, na koje se za funkcije u novoj gradskoj i republičkoj vlasti može kladiti do 31. marta u 23:59, Brnabić ima najmanju kvotu 1,8 za funkciju premijerke, odnosno vodi se kao „prvi pik“ i na uloženih 100 dinara može se zaraditi „samo“ 180.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ima kvotu 1,9, pa bi u slučaju njegovog izbora dobitak bio 10 dinara veći.

Ministar finansija Siniša Mali u slučaju izbora za premijera doneo bi kladioničarima na uloženih 100 dinara čitavih 250, jer je njegova kvota za premijersku funkciju 2,5.

Lider socijalista Ivica Dačić je na kvoti od osam, pa bi njegovim izborom zarada bila i najveća – 800 dinara.

Kao novog gradonačelnika, kladionice vide Aleksandra Šapića jer je njegova kvota za tu funkciju 1,5.

Kandidat socijalista Toma Fila ima kvotu pet u slučaju izbora za gradonačelnika, odnosno na 100 dinara, njegov izbor bi doneo 500 dinara dobitka.

Kao predlog za novog gradonačelnika, kladionice su „ponudile“ i Branimira Nestorovića sa kvotom od 85.

Za Nestorovića dvocifrena kvota: Ko su favoriti za gradonačelnika Beograda u kladionicama? 2
foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

U ponudi kladionica su i klađenja na pojedina ministarstva i kandidate, ali najzanimljivije su kvote za ministra unutrašnjih poslova po kojima je sadašnji ministar Bratislav Gašić favorit sa kvotom 1,2, Aleksandar Vulin sa 3,5 i lider socijalista Ivica Dačić sa kvotom šest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari