Vučić: Pretnje mojoj deci zbog političke mržnje i ostrašćenosti 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da, kada je reč o pretnjama i uvredama koje su iznete na tviteru na račun njegove dece, nije reč o psihopati, već „o njih dvoje koji se menjaju i pišu komentare“, a čije profile prati i opozicija.

„Ovde nije reč o psihopati, već o njih dvoje koji se menjaju i pišu komentare, koje prati i opozicija. Tu nije reč o psihičkom rastrojstvu, već političkoj mržnji i ostrašćenosti“, rekao je Vučić.

On je dodao da ta osoba nije uhapšena, da nadležni čekaju kraj istrage i potvrdu od tvitera, a da veruje i da ti koji pišu komentari nisu trenutno u zemlji.

Vučić je naveo da i takve pretnje mora da trpi.

„A šta ste vi očekivali, kada je i dalje glavni čovek u Savezu za Srbiju čovek koji je pretio silovanjem javno“, rekao je Vučić za televiziju Prva.

Upitan o navodima da vlast prati opoziciju, Vučić je rekao da su njega prisluškivali, a ne država opoziciju.

„Kažite već jednom ko ima tajne kuće u Glifadi, čije devojke, tetke i strine voze rendž rovera“, naglasio je Vučić.

On je rekao i da čuje svašta o svom bratu Andreju Vučiću, ali da on nema nijedan kafić, radi u državnoj firmi, nema nijednu državnu funkciju, iako je, prema njegovim rečima, to normalno u svetu i da živi u stanu za koji plaća kredit u švajcarcima. Vučić je rekao da ni Nikola Petrović nema nijednu državnu funkciju.

„To je njegovo bogatstvo, a ne moje. I otac mu je bio bogat, a DS mu je davao dozvole za objekte koje je gradio“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari