Ženska snaga Dveri: Dragan Spasić ne predstavlja politiku Dveri, razrešen je svih funkcija 1Foto: Logo

Ženska snaga Dveri najoštrije je osudila i ogradila se od stava predsednika opštinskog odbora Dveri u Trgovištu Dragana Spasića, koji je izneo na svom ličnom fejsbuk profilu, i naglasila da on „ne predstavlja politiku Dveri“.

U saopštenju pokreta Dveri navodi se da je njihova politika jasna i da se zasniva na jačanju porodice kao polazne osnove svakog društva, kao i na ulozi žene kao majke, „koja se poštuje i uvažava kao biće, bez obzira na njeno političko opredeljenje, kao i političku pripadnost članova njene porodice“.

„Oštro osudjujemo sve režimske medije, koji lični stav pojednica pripisuju Bošku Obradoviću i Dverima, nastavljajući tako da na veoma perfidan način kreiraju sliku u javnosti o njemu kao nasilniku, a posebno nasilniku prema ženama“, istaknuto je u saopštenju.

Ženska snaga Dveri naglasila je da podržava „brzu odluku izvršnog odbora Dveri“, koji je razrešio Spasića svih funkcija i pokrenuo disciplinski postupak.

„Ovakvo targetiranje i stigmatizacija nije nam strano, ali nećemo se više boriti samo demantima, već i jasnim uzdizanjem svojih stavova za čije ostvarenje se moramo boriti po svaku cenu, i u tome nas neće sprečiti niti režimski mediji, niti neodgovorni pojedinci u sopstvenim redovima“, navedeno je u saopštenju.

Spasić je na svom profilu na fejsbuku napisao da treba napraviti popis uticajnih lica iz Srpske napredne stranke i da posle promene vlasti „migrante treba naseliti u njihovim kućama, stanovima“ i „dati im njihove ćerke i žene da ih siluju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari