Živković: Ničija deca ne smeju biti žrtve politike 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Dok su išle reklame tokom emisije Utisak nedelje, iz režije su nas obavestili da je Dragan Đilas objavio tvit o tome šta se desilo njemu i njegovoj deci. Voditeljka Olja Bećković odmah ga je pozvala da se uključi i tada smo čuli šta se tačno desilo.

I tokom emisije sam rekao i sada ponavljam da nudim pomoć, kakva god bila potrebna, jer je nedopustivo da se to bilo kome dešava. To što se sada dešava sa Đilasovom porodicom zove se napad na civile. Posao političara je da trpimo sve i svašta, pa čak i najprimitivnije pretnje i uvrede, ali to nikako ne sme da bude usmereno prema deci – kaže Zoran Živković, lider Nove stranke.

On napominje da dobro razume Đilasa, jer su sin Olje Bećković i njegov sin na sličan, a možda i gori način, bili žrtve režima. „Njihove fotografije je držao ministar unutrašnjih poslova, ovaj što mu otac švercuje oružje, i njih je optuživao za napad na režim kada su bile demonstracije nakon predsedničkih izbora. Ničija deca, ni Vučićeva, ni Đilasa, ni poslednjeg odbornika u Merošini ili Alibunaru, ne smeju biti ničija žrtva“, kaže Živković.

Komentarišući tvrdnju pojedinih naprednjaka da to što se desilo Đilasu predstavlja loše odglumljenu predstavu i da njegovu decu, za razliku od Vučićeve, niko nije napao, lider Nove stranke ističe da naprednjaci lažu kada ustanu i kažu dobro jutro i lažu permanentno, a najveći lažov je naravno njihov vođa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari