Zorana Mihajlović: Vuk Jeremić se iracionalno ponaša 1FoNet/Ministarstvo rudarstva i energetike

Kada pogledate šta je sve Jeremić pričao u poslednje vreme o tome šta se radi, protiv čega misli da jeste, to pokazuje zastrušujući nagon ka iracionalnom ponašanju.

Svi pamtimo šta se dešavalo sa Kosovom i Metohijom dok je on bio ministar spoljnih poslova, pamtimo i da je hteo da nas izoluje time što se ni sa jednim ambasadorom nije razgovaralo, rekla je Zorana Mihajlović, članica GO SNS i ministarka energetike, odgovarajući na pitanja novinara tokom službene posete Boru.

Mihajlović je pojasnila da tajna izgradnja gasovoda, kao ni auto-puta, nije moguća, ali da Jeremić svojim iracionalnim izjavama namerno želi da zbuni javnost.

„Vuk Jeremić je i protiv izgradnje Moravskog koridora, kao i protiv auto-puta Niš-Merdare-Priština, za koji kaže da se gradi zbog Albanaca, kao da u Prokuplju i Kuršumliji ne žive Srbi. Sada pominje tajne cevovode koji se grade zbog „Rio Tinta“. Sve su to neistine. Naš zadatak je da sve objasnimo građankama i građanima, ako studija bude dobra i ako građani budu saglasni – realizovaće se projekat „Jadar“. Država neće uraditi ništa protiv interesa građana, niti ćemo dozvoliti da se zaustavi razvoj Srbije, kako bi želeo Vuk Jeremić. Pred nama je i novi investicioni ciklus u rudarstvu i energetici, sa projektima vrednim 17 milijardi evra, koji su važni za budućnost Srbije“, istakla je ona.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Zorana Mihajlović: Vuk Jeremić se iracionalno ponaša”

  1. Pamtimo mi sta si ti (u)radila Zorka sve ove godine. Nista ti ne moze pomoci….

  2. Zato je Zoka isuvise racionalna, kada se pogleda „njen“ finansijski saldo na raznim državnim funkcijama… Valjda ima Boga…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.