Foto: Blankfile

Iz benda najavljuju da će sa početkom u 21 čas nastupiti Igor, frontmen beogradske hardkor grupe Tea Break, prijatelj i kolega Blankfile, koji je na specijalni zahtev slavljenika prihvatio da odsvira, do sad samo jednom uživo odsvirani, akustik set. Prijatelji Blankfile su na poziv benda snimili kratkometražni dokumentarac koji će svoju ekskluzivnu premijeru imati u subotu, u pet odvojenih priča. Svi prisutni na koncertu dokumentarni film će moći da pogledaju sa početkom u 21 i 45 časova.

Petnaest minuta kasnije nastupaju Blankfile koji obećavaju da će odsvirati najduži set numera u poslednjih deset godina, ali dinamično skačući sa jednog na drugi vremenski period. Tom prilikom, kažu u bendu, setiće se značaja svih ljudi koji su im pomagali tokom deset godina postojanja grupe, pa će se tako neki od njih naći i na samoj bini tokom izvođenja određenih pesama.

Nakon završetka koncerta instrumente će zameniti DJ pult za kojim će biti dugogodišnji prijatelj benda – Aleksandar Sejlor a.k.a. Noizy Wilson.