Foto: Promo

10. maj – Supernaut

Foto: Promo

Večeras na Fijuk sajmu u Imago klubu nastupiće grupa Supernaut, u 23 sata. U pitanju je treći hommage koncert osnivaču Supernauta M.S.Čezi. Plejlista Supernauta sada sadrži gromoglasne Čezine anti-hitove tipa ‘Nemir Živaca’ i ‘Paralitične šizoidne devojke’, istaknuto je u najavi koncerta.

10. maj – VATRA

Rap & RnB Spektakl VATRA biće održan večeras sa početkom u 23 sata u klubu Drugstore Beograd. Nastupaju Surreal, Фake Casual, byp_, 50Grass, Inspektor, stoji u najavi događaja.

Foto: Promo

11. maj – Borghesia

Foto: Promo

Slovenačka grupa Borghesia održaće koncert u Elektropioniru u subotu u 21 sat.

“Protiv kapitulacije umjetnosti, radoznalosti, jednakosti, solidarnosti, zadirkivanja, različitosti, iznenađenja, suosjećaja, neprilagođenosti, spontanosti, civilnog društva, utopije, dvojbe, snova, slobode, strasti, empatije, buntovništva i kritičke misli…” (Borghesia) Jasan vam je aktuelni #mood grupe Borghesia, pionira elektronske muzike i video umetnosti na našim prostorima. U Beograd stižu sa novim studijskim albumom ,,Proti kapitulaciji“, ali neće izostati ni dark – rock biseri zahvaljujući kojima je ovaj slovenački bend postao deo muzičke lektire“, istaknuto je u najavi događaja.

11. maj – GusGus

Foto: Promo

Jedan od najpopularnijih elektronskih sastava, islandska avangardna atrakcija GusGus, nastupiće u u subotu u Barutani, istaknuto je u najavi događaja i dodato da su „GusGus su miljenici svake publike koja voli dobre žurke i plesnu muziku, nordijski elektro zvuk, kao i magične i uzbudljive live nastupe sa umetničkim pečatom. Na samim počecima, njihova muzika je bila pod snažnim uticajima trip hopa, koji su vremenom zamenili za klupski haus zvuk s euforičnim pop senzibilitetom očaravajućih emocija i energije“.

12. maj – Dingospo Dali

Dingospo Dali alternativni rok sastav nastupiće u nedelju u 21 sat u KC Gradu.

Foto: Promo

„Bend je osnovan 2011. godine u Beogradu. Melanholičan i strastven originalan spoj altroka i popmistike koji na autentičan način spaja groove ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama. Podeljen u delove to je sastav koji je sposoban da zaleluja, polomi, tantrično pristupi ili te romantično zamisli. Jedan od nekolicine koji s takvim stavom ulazi u žanrovski klinč bez opterećenja i sadrži dozu besa koja uvlači u disciplinovanu meditaciju koja koncerte ovog benda čini jedinstvenim iskustvom“, istaknuto je u najavi koncerta i dodato da će loncerno veče otvoriti gosti, mladi beogradski garažni indi/surf bend Karpo.

17. maj – Bekfleš

Novosadski sastav Bekfleš nastupiće u klubu Garaža u 22 sata. U najavi događaja (ironično) je istaknuto „Najlepši ljubavni novośadski muzički kolektiv Bekfleš stiže u vaš Beli grad.

Pevaćemo uz senzualne hitove novog albuma “bekfleš – braća” Tehnička i emotivna podrška: Begešarski trap sastav “ Katakombe ”, Slovenački trap sastav “ Brudaz ”. Bratska DJ podrška : XoXo Rade ( F.A.M ), Lil Yung ( Kite i Jaja Prod. )“

17. maj – Zombies in Miami

Foto: Promo

Zombies in Miami nastupiće u Kulturnom centru Grad u 22 sata.

Zombies in Miami je projekat koji je stvorio Canibal & Jenouise. Njihova muzika je tehno hibrid sa rock uticajem što ih čini da zvuče duboko, mračno, ali i ritmično, dok su njihovi live nastupi puni energije…“, navedeno je u najavi nastupa.

Povezani tekstovi