Foto: Promo

9. avgust – Jazz Night

U Beogradskom Marketu petkom slušamo kvalitetan džez. Neki od muzičara su prvi put kod nas, i zato ne propustite priliku da dođete i čujete novu sjajnu ekipu džezera, istaknuto je u najavi nastupa koji će se večeras odviti u Beogradski Market.

Foto: Promo

Tom prilikom, kako stoji u najavi, nastupiće Ljuba Paunić, renomirani saksofonista rođen u Beogradu. Preko 35 godina član Big Benda RTS-a, snimio na stotine albuma kao sajdmen. Uvek spreman za nove muzičke izazove kao i nove muzičke pravce.

Bata Božanić, bivši član Big Benda RTS-a, basista, kontrabasista studijski muzičar, kompozitor, pisac. Basista koji stoji iza popularnih pesama EKV-a, Ramba Amadeusa, Bilje Krstić, Vladimira Maričića kao i mnogih drugih sa prostora ex yu muzičke scene.

Bojan Turkić, pijanista, diplomirao je na odseku za Džez i popularnu muziku na Fakultetu muzičke umetnosti. Tokom godina svog profesionalnog rada, ostvaruje saradnju sa poznatim domaćim i stranim muzičarima sa kojima u kolaboraciji učestvuje u muzičkim projektima. Takođe se bavi muzičkom edukacijom kroz udruženje „AKC-i ja“ . Na njegov muzički razvoj veliki uticaj ima tradicionalna džez muzika, ali je okrenut i novim muzičkim ostvarenjima koja prate muzičku evoluciju.

9. avgust – Acoustic Strings

Foto: Promo

Ukoliko volite energične koncerte indie/alternative/grunge orijentacije, dobro pivo i sjajnu atmosferu, siđite do reke u petak u Office Pub, Acoustic Strings su jedinstvena koncertna atrakcija u gradu, istaknuto je u najavi događaja i dodato da će se tom prilikom svirati muzika bendova: The Cure, Joy Division, Buzzcocks, Depeche Mode, Blur, Gorillaz, Kings of Leon, Radiohead, The Smiths, Perl Jam, New Order, Smashing Pumpkins, Violent Femmes, Muse, Mando Diao, The Killers, Pulp, Beck, Alice in Chains, The Prodigy, Talking Heads, Queens of the stone age, Dead 60’s, Travis…

10. avgust – Četvrto izdanje Blender All Stars

Foto: Promo

U beogradskom letnjem klubu Barutana održaće se četvrto izdanje Blender All Stars koncepta žurki. Te večeri za pultom će se naći iskusni gradski di-džejevi koji predstavljaju andergraund klupsku scenu – Mancha & Mark Panic, kao i mladi talenat domaćeg klabinga – Teo Trunk, istakli su organizatori.

11. avgust – Remedy, Noisetrap, Čistilište + more

Najglasniji dan ovog leta!! Bendovi koji znaju da uzdrmaju kosti, uživo na betonskoj bini bašte Dragstora. Nove nade, stare kuke, specijalni gosti iz Češke – navedeno je povodom najave koncerata koji će se sa početkom od 19 sati održati u Klubu Dragstor.

Foto: Promo

Redom nastupaju:

Sitzpinker

Potop

Remedy

Noisetrap

Čistilište

14. avgust – Belgrade Beer Fest 2019

U sredu počinje 17. Belgrade Beer Fest na Ušću. Organizatori su saopštili da je „16. Belgrade Beer Fest posetilo više od 520.000 ljudi. Đuskalo se na tri stejdža po prvi put ove godine, gde su održana čak 63 nastupa domaćih, regionalnih i svetskih zvezda. U  šest festivalskih zona bilo je preko 300 pivskih ukusa, dovoljno da svako pronađe baš „svoje“ pivo.

Ove godine se očekuje preko 120 koncerata, četiri bine i mnogo dobrog piva.

Muzički program možete da pogledate OVDE.

16. avgust – Peto izdanje Blender All Stars

Foto: Promo

Peto izdanje Blender All Stars žurke, zakazano je za petak, kada će nastupiti tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & Kobe, Roxa – mladi i perspektivni predstavnik nove generacije domaće elektronske scene, kao i Jovan Vučetić,  ukazano je u najavi događaja.

Povezani tekstovi