Jesenski modni vikend počinje u petak predstavljanjem novih kolekcija mladih dizajnera koji su debitovali na osječkoj pisti, a nakon nje nastavili svoju zapaženu karijeru. Oni su mlada i svježa energija na sceni, nosioci novog talasa dizajnera i zaštitna lica najavne kampanje ”DO YOU SPEAK FASHION” – Mona Lacko, Sonja Lamut, JAMOI, Anthony Avangard i KLISAB.

Subota 11. novembar rezervirana je za vrhunac i finale sezone. Nakon više od šest meseci priprema i dva selekcijska kruga, stručni žiri u sastavu Loredane Bahorić, Mare Milin, Tea Perića, Nenada Korkuta, Nambi Kezić, Vinka Filipića i Marka Jovanovića odabratće pobednika i najboljeg mladog dizajnera. Za tu laskavu titulu boriće se Marijana Cigić, Dragoljub Kujundžić, Stefan Ristić, Ivana Franjić Tušek i Holi_Coast. Svoju novu kolekciju prikazaće i Ivana Janjić, prošlogodišnja pobednica Portanova Fashion Incubatora.

Najboljem među finalistima organizatori su pripremili i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kn uz pozivnicu za predstavljanje na renomiranom BIPA Fashion.hr-u.