Foto: Promo

Druga sezona serije naučnofanatastične serije “Predstraža” emitovaće se na kanalu SCI FI ovog leta, donoseći još više avanture i nepredvidivih obrta.

Među novim glumcima u drugoj sezoni biće i srpska glumica Jelena Gavrilović koja tumači ulogu Ćunjin.

Džesika Grin (Roman Empire) vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “crne krvi”. U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta, Talon mora da nauči da ovlada svojim natprirodnim moćima i sklapa savez sa kraljicom koja je krila svoj identitet, da bi odbranila svet od religioznog diktatora fanatika.

U drugoj sezoni takođe se vraćaju glumci Džejk Stormoen kao kapetan Geret Spirs, Imogen Voterhaus kao lejdi Gvinn Kalkasar, Anand Desai-Baroćia kao alhemičar Janzo, Endrju Hauard kao šerif utvrđenja „Sedrik Viters“ i Robin Malkolm u ulozi vlasnice bara Elinor.

Jelena Gavrilović, Foto: Promo

Među novim glumcima u drugoj sezoni su a tu su i Lili Holander kao Reb, Glinis Barber kao Gertruša i Aron Fontejn kao Tobin.

Foto: Promo

Izvršni producent je Din Devlin, koscenarista i producent „Zvezdane kapije“ (Stargate), i Džonatan Glasner, izvršni producent „Zvezdane kapije SG-1“ (Stargate SG-1).

Seriju su osmislili Kinan Grifin i Džejson Feler.

Druga sezona serije „Predstraža“ biće premijerno prikazana na leto na kanalu SCI FI u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a trenutno se prva sezona emituje na kanalu „DIVA“ ponedeljkom u 22 sata.

Povezani tekstovi