Bogat sportski vikend u Šapcu 1ŽRK "Medicinar" (Foto: K.V.)

Rukometašice „Medicinara“ zabeležile pobedu, dok je „Metaloplastika“, doživela prvi poraz u plej-ofu Arkus lige.

Rukometašice „Medicinara“, zabeležile su novu pobedu u prvenstvu Arkus lige, pošto su u 14. kolu, na svom terenu, ubedljivo savladale ekipu „Beograda“, rezultatom 32:19.

U narednom kolu 27. februara, „Medicinar“ gostuje u Beogradu, gde će se sastati sa ekipom „Crvene Zvezde“, koja je u 14. odigranih kola, osvojila samo jedan bod.

Rukometaši Metaloplastike zabeležili su prvi poraz u plej-ofu Arkus lige, pošto su sinoć, u Novom Sadu, izgubili od Vojvodine, rezultatom 33:26.

U sledećem kolu, u nedelju 27. marta, „Metaloplastika“ dočekuje ekipu beogradskog „Partizana“.

Bogat sportski vikend u Šapcu 2
ŽKK „Duga“ Šabac (Foto: K.V.)

Košarkašice šabačke „Duge“, ostvarile su treću uzastopnu pobedu, pošto su juče, u Zrenjaninu, bile bolje od domaćeg „Proletera“, savladavši ga rezultatom 77:67.

Već u četvrtak „Duga“, u sportskoj Sali ginazije u osmini Kupa Srbije, igra protiv „Studenta“ iz Niša, a sledećeg vikenda u 19. kolu Prve ženske lige Srbije, gostuje u Vršcu.

Bogat sportski vikend u Šapcu 3
RK „Vitez“ Šabac (Foto: privatna arhiva)

Na rvačkom Kupu Srbije za juniore,  održanom proteklog vikenda u Somboru, šabački „Vitez“ nastupio je sa 5 boraca, osvojio dve bronzane medalje i zauzeo ekipno 8. mesto.

U konkurenciji od 110 takmičara iz 20 klubova, bronzane medalje su osvojili Nikola Lukić u kategoriji do 82 kg i Ilija Petrović do 130 kg.

Narednog vikenda, u Kanjiži, na programu je Kup za pionire do 13 godina.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari