Radonjić: Generalno smo bili dobri 1Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige 90:76, strateg crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan, ali ne i euforičan.

„Partizan ima jako dobru ekipu, finale je, jasno je bilo da su uspeli da nas poremete, a bilo je značajno imati konstantnu koncentraciju jer tim tog kvaliteta može da stigne bilo koju razliku. Bili smo vrlo disciplinovani u oba pravca. Mislim da smo igrali dobro generalno, a ne samo u šutu, značajan je bio i broj asistencija i broj rešenja koje smo imali“, rekao je Radonjić.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je pobeda Zvezde apsolutno zaslužena i da joj na tome čestita.

„Jasno je da smo izgubili koncentraciju u samoj završnici prvog poluvremena i najgore odigrali kad se Zvezda odvojila, početkom drugog poluvremena. Te boljke traju dugo, Zvezda je iskoristila prednosti koje inače koristi. Kraj prvog poluvremena, zadnji minut, i početak treće četvrtine odigrali smo izuzetno slabo. Pre svega odbrambeno, a onda i napadački, sve što smo odigrali u prvom poluvremenu smo prosuli. Protok lopte je bio slab, loše smo čitali, nismo se kretali, Zvezda je preozbiljan tim i to kažnjava“, rekao je Obradović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari