ABA liga povukla ručicu za samouništenje

Regionalno takmičenje pod upitnikom posle ovogodišnjeg finala

Ostavite komentar


  1. Sada pokusavate da odgovornost dijelite na „ravne casti“. Kako je Buducnost docekana u prve dvije utakmice u Beogradu? Uvrede, sofinizam, pljuvanje su u beogradskoj stampi tretirali, kao eto to nije pozoriste. Jeli relno bilo ocekivati da ce oslije toga navijaci Budcnost u Podgorici napraviti od hale pozoriste? I kruna je peta utakmica. Na svalacionici gostujuceg tima ispisano ime Buducnosi na albanskom i nekakvom hrvatskom. Sta je bilo u dvorani, da se ne foliramo, ima snimak. I onda Covic, licemjerno, a u svom stilu poziva navijace da ne „nasedaju na provokacije“. Cije provokacije? Ali sve sto se izlilo za tri noci u Beogradu je rezultat dugogodisnje propagande vecine medija u Srbiji protiv Crne Gore. rReci ce te da ni kod nas nije bolje. Budite sigurni da vas ovdje ni u promilu ne mrze onoliko koliko vi nas mrzite i prezirete. I stalno provocirate, od politicara pa na dalje. Dosta sam ljudi iz Srbije koji ovdje zive cuo da se stide toga.

    1. Dragi Nikola, najgluplje od svega je da se TI i JA svadjamo zbog njih…Za sve su krivi i VASI i NASI politicari….Pozdrav iz Beograda

    2. Ovaj tekst se trudio da barem u svoje 3/4 bude košarkaški, a ne politički što i jeste u suštini, odnosno prikaz stanja odnosa susednih država.
      Vaš komentar je odmah politički pa bih rekao da Vas košarka ne zanima mnogo koliko politika.
      A zašto se sve ovo dešava?
      Na mnogo strana čujem zbog priznanja Kosova i podrške Albancima, kao i nejasnog statusa jesu li Crnogorci Srbi ili su Crnogorci.A ovi što divljaju bi voleli valjda da su Crnogorci Srbi.
      Od onih svakodnevnijih razloga verovatno je i taj što u Beogradu ima previše Crnogoraca sa nejasnim statusom i koji na zanimljive načine dobijaju srednja i jača radna mesta u državi na mestima gde nacionalni ključ nije toliko bitan.
      „Pero radi u kontrolu leta“(Volim i ja nerandže no trpim) je skoro pa stereotip ali odomaćen toliko da valja razmisliti o tome.

    3. Jeste, ima snimak. Na tom snimku se, pored svega sto si ti naveo, moze cuti jasno u vise navrata skandiranje „Crna Gora i Srbija to je jedna familija“ sto se na snimcima iz Podgorice nikako ne moze cuti. Niko u Srbiji ne mrzi narod u Crnoj Gori, pogotovo onih 33% sto se, pored svega cemu su izlozeni od strane vladajucih, izjasnjavaju kao Srbi. Srbi ne vole Mila Djukanovica i njegovu ekipu koja se, iskljucivo zbog licnih interesa, vec decenijama trudi da iskoreni sve srpsko u Crnoj Gori i da zavadi ono sto se zavaditi ne moze…ne zato sto smo jedan narod, neka smo i dva, ali smo toliko povezani i isprepletani rodbinskim, kumovskim i prijateljskim vezama da to niko nikada nece moci da unisti a kamoli takvi kao sto su Milo Djukanovic i njegova ekipa u koju svakako spada i ovaj Bokan.

  2. Redom: od pet utakmica u finalnoj seriji dve nikako nisu smele ni da počnu, treća i peta.

    Ovim je sve receno. Dalji tekst je apsolutno nepotreban, jer da treca utakmica nije ni pocela vec da je zbog svega sto su doziveli kosarkasi i strucni stab Zvezde registrovana 20:0 za Zvezdu, kako pravila i nalazu, pete utakmice ne bi ni bilo.

  3. treba kazniti i jedne i druge. a najsmešnije je što je zvezda za dve klase jača od budućnosti i da je namerno izgubila te dve tekme da bi overila titulu u bgd. tako da su incidenti i u pdg i u bgd bili potpuno bespotrebni.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.