ABA liga: Tesna pobeda Zvezde u „večitom derbiju“

Ostavite komentar


    1. Zbog čega? Zbog toga što je napisao da je Marinković promašio poslednji šut, umesto da je napisao onako kako je bilo – da je Marinković u tome sprečen faulom? Ili da je pre toga Odžo faulom zaustavio Jaramaza, a nije svirano. Ili, možda, da je Lazić brutalno nagazio Renfroa pri ulazu na koš i sprečio ga da poentira, a nije sviran faul. A na drugoj strani igračima Partizana je svirano i ako malo jače dišu u protivnika. Ili, da je celo drugo poluvreme imalo takve sudijske kriterijume. Novinar ne treba da iskazuje navijačku pripadnost, pa je tvoje pitanje besmisleno i govori o zvezdaškoj zamisli Srbije, pošto oni inače zastupaju stavu da su Srbija zapravo oni. Žalosno je da je jednoj ekipi, kao što je Crvena zvezda, koja je pet puta skuplja od Partizana, potrebna otvorena sudijska podrška, i da opet ostvari pobedu na jednu loptu.

      1. Mnogo si nerealan Dragane. Pa svaki faul koji je Zvezda napravila u zadnjoj cetvrtini su bila bacanja za Partizan,bez obzira na bonus.A to što ste navikli da vam sviraju faulove u zadnjim sekundama i nije čudo, s obzirom da se dešava mnogo često, ustvari prečesto u zadnje vreme.Na kraju o vrednosti timova-u zadnjih pola godine doveli ste 3 igrača iz najbolje lige u Evropi(Španije),Jankovića iz Zvezde i trenera kojeg su hteli neki evroligaši.E sad koliko koštaju to niko ne zna, kao što se ni ranije nije znalo sve dok ne dodje neka tužba na odredjeni iznos. Plej of će biti vrlo neizvestan jer su i po vrednosti i po kvalitetu Zvezda i Partizan sada poprilično ujednačeni.A mi ako možemo, bilo bi dobro da izbegnemo egal završnice, jer ste se značajno pojačali i van terena.

      2. Ne znam o čemu pričaš, da li znaš da je Zvezda izašla iz bonusa već posle minut i po, a da je vama prvi put sviram faul neki minut pre kraja četvrtine. Najmanje tri puta nisu svirani koraci Partizanovim centrima itd. A autor može i sam da ti potvrdi da je Partizanovac što se itekako primećuje po komentari a na dešavanja na terenu.Sjajne akcija Partizana, trebalo da šutira, a ne da prodire… ali pošto ti to ne primećuje znači da si ostrašćen i da ustvari džaba sučeljavamo mišljenja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.