"Andrija, pobijedi još jednom": Transparent na meču Crne Gore i Srbije, posvećen fudbaleru kojem je skandirao ceo stadion 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Bivši prvotimac Partizana dobio veliku podršku u Podgorici.

Navijači Crne Gore i pristalice Srbije navijale su svako za svoju reprezentaciuju u duelu Sokolova i Orlova (0:2), pod okriljem kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali su u jednom trenutku bili složni.

Razvijanje transparenta „Andrija, pobijedi još jednom!“ ispraćeno je gromoglasnim aplauzima i ovacijama obe strane, jer je Delibašić omiljeno lice i u domovini i u Beogradu, gde je igrački stasao.

Crnogorci ga pamte kao nekada veliku nadu Sutjeske iz Nikšića i jednog od vođa nacionalnog tima, nakon osamostaljenja države, dok se iza „plota“ još sećaju njegovih sjajnih partija u dresu Partizana.

Svima je iskreno stalo da dobije bitku sa kancerom, pa su 41-godišnjem treneru sa tribina poželeli da savlada malog zlog protivnika. Baš onako kako je radio kao centarfor, rveći se sa tuđim defanzivama.

A, Delibašić je to radio u dresu Majorke, AEK-a, Rajo Valjekana, Brage, Benfike, Herkulesa…. Uvek sa velikom energijom, koja će mu biti potrebna i u najvažnijoj borbi – za sopstveni život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari