Armani "pod ključem" 1EPA-EFE/Anatoly Maltsev

Velikih kadrovskih problema ima Armani; s tim u vezi, u Milanu su bili primorani da otkažu predstojeći evroligaški susret sa Žalgirisom, kao i derbi Palakanestra sa Virtusom. Šestorica članova kluba dobila su pozitivan rezultat na Kovid 19, dok je nekolicina igrača povređena.

Na probleme sa povređenim igračima, nadovezali su se i slučajevi zaraženih korona virusom. Čak šestorica članova kluba dobila su pozitivne rezultate poslednjih testova, što je primoralo Armani da zatraži odlaganje predstojećih mečeva sa Žalgirisom i Virtusom.

„Zbog brzog širenja virusa korona i šest zaraženih članova tima, epidemiološke situacije sa velikim povećanjem broja infekcija i mogućom pojavom soja virusa koji se brže širi, suspendovane su sve sportske aktivnost i u kućnu izolaciju stavljeni svi članovi tima. Sa aktivnostima će se nastaviti 27. decembra, nakon dobijanja tri negativna antigen testa i brojnih drugih testiranja“, saopšteno je iz kluba.

Luiđi Datome je poslednji u nizu igrača koji su se u prethodnom periodu povredili, a iskusni Italijan ima problema sa primicačem i očekuje ga jednomesečna pauza. Povredu levog stopala je pretrpeo Serhio Rodrigez i biće podvrgnut terapiji, a van stroja su i Ševon Šilds (prelom), kao i centar Dinos Mitoglu koji je bio podvrgnut i operaciji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari