Asocijacija profesionalnih tenisera: Đoković je dobro, o svemu što mu se dešava sam će se izjasniti kada bude odlučio 1Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Novak Đoković je dobro, a o svemu što mu se dašava sam će se izjasniti kada bude odlučio da to uradi, saopštila je danas Asocijacija profesionalnih tenisera, koju su osnovali najbolji igač sveta i Vasil Pospišil.

Asocijacija profesionalnih tenisera pomno prati situaciju oko pritvora Novaka Đokovića i u bliskom je kontaktu sa njim, njegovom porodicom, savetnicima, zvaničnicima vlade i čelnicima Australijan opena, navodi se u saopštenju objavljenom na Tviter nalogu PTPA.

S punim poštovanjem prema svima koji imaju svoj pogled na vakcinaciju, svim vakcinisanim i nevakcinisanim igračima kojima je odobreno medicinsko izuzeće trebalo bi da bude dozvoljeno da se slobodno takmiče, dodaje se.

Iz PTPA su pručili da će nastaviti da podržavaju njihove članove i sve igrače, na način koji je za njih prihvatljiv.

Srećni sm što smo imali priliku da razgovaramo s Đokovićem na pravoslavni Božić, nastavićemo da pratimo njegovo zdravstveno stanje i bezbednost i nadamo se da ćemo ga uskoro videti na terenu, navodi se u saoštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari