Atletičari ljuti zato što je Adem Ljajić proglašen za najboljeg sportistu Novog Pazara: Zaboravili ste bronzanog sa Evropskog prvenstva u atletici

Ostavite komentar


  1. S pravom ljuti, jedan prosjecan fudbaler ispred atleticara svjetske klase. To je ta nama u Sandzaku poznata pazarska tafra.

  2. Ljajica je Rasim Ljajic doveo pred izbore da mu doda glasova jer je posle vise od decenije njegove vlasti Novi Pazar jedan od najbednijih i najsiromasnijih gradova u Srbiji. I posle je morala stranka Rasima Ljajica da mu da nagradu za tri gola. Ovo je grad bagre Rasima Ljajica.

  3. Fudbal je najvaznija sporedna stvar na svetu.Zato Ljajic.A uz to ukljicite i sve ostalo,nacionalizam,politiku,kriminal,korupciju..

  4. Verovatno zato što igra za džabe i to treba nagraditi a kako drugačije kad neće novac. Svugde ima neke nepravde ali mislim da ovo trebate razumeti morali su mu se nekako odužiti.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.