Beogradski maraton izbrisan iz kalendara Evropske atletske federacije

Ostavite komentar


  1. Jako mi je žao zbog ovoga. Trebalo je da čuvamo naš maraton kao obeležje ne samo Beograda već i cele naše lepe Srbije. Gradska vlado, vidiš li ti ovo?

  2. Eto, a kad je u pitanju dugovanje fudbalskog kluba omiljenog premijeru, pare se nadju za jednu noc. Savrsena reklama za Srbiju, zar ne?

  3. Каква срамота за државу. Е то је уствари стварно стање у целој Србији.

  4. Zbog ovog nemogu da spavam izmisljena gradjanska magla o trosku siromasnih gradjana,kad bi tolke pare ulozili u tradicionalne Srpske vrednosti danas bi imali mnogo bolje drustvo nego ono koje navodno trci maraton kao da svake godine obaramo neke rekorde od poltrona drugosrbijanaca i uvlakaca koji bi nesto da usicare od rezima. a kosta nas tolko da bi svi gladni u srbiji bili siti mesec dana a mozda i jace,al kog briga za sirotinju ili protivgradne rakete kad ima za vatromet ili novogodisnju dekoraciju al tu je bitno jedno kolki je moj deo,zato use i u svoje kljuse dolaze teski dani,a maraton pa koga to jos brine u srbiji

  5. – Имамо прилику да на прави начин обележимо велики јубилеј. Београдски маратон се показао као бренд Београда и Србије, али и као наш најмасовнији спортски догађај. Београд ће сигурно бити у центру пажње, пошто ће извештаји са маратона бити емитовани широм света. Према информацијама које имам, већ у овом тренутку имамо 100 одсто више пријављених за маратон и полумаратон него у исто време прошле године – истакао је Мали.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.