Bivši fudbaleri Borca, Jagodine i Donjeg Srema odbili pomoć FSS od 500 evra

Dostojanstvo nije na prodaju

Ostavite komentar


  1. Bravo.Svaka vam cast.Dok terzicu vucic daje milione narodnih para iz budzeta i zvezdi i partizanu se otpisuju milionski dugovi vama ne daju ono sto ste zaradili.Vi ste primer svim u ovoj zemlji da ne pristaju vise na ponizenje.

    1. Neobrayovanim fudbalerima je tih 500 sramno malo. Uvredjeni su. Isplatite profesorima, mi nemamo ni za hleb. A ne umemo da igramo fudbal. Do duse, ni fudbaleri ne umeju da igraju fudbal. Al se bar i ne trude. Svejedno, narod i Vlada to znaju da cene!

  2. Zasto loptadzijama Vrhovni Navijacki Cobanin daje besplatne pare krvavo naplacene porezima od gradjana Srbije?!
    Sikter Bre, u malinjake po Srbiji, kilogram je po 2 Eura a nema ko da ih bere!!!

  3. Ovaj savez FSS je bar ovim momcima nesto pomogao za za razliku od predsednika streljackog saveza na letece mete koji otimajako od saveza tako i od strelaca kojima ne da otima zaradjeno i zasluzeno rezultatima nego otima i raspridaje imovinu Saveza a gospoda iz ministarstva mudro cute posto ih je verovatno necim ucutkao!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.