Boriši Simaniću dodeliti nacionalnu penziju: Apel LSV Ministarstvu sporta i Košarkaškom savezu

Ostavite komentar


  1. Svi normalni ljudi će podržati ovaj predlog.
    Da je predlog krenuo iz redova SNS-a bio bi sigurno prihvaćen , ovako pošto većina političara uglavnim nisu baš , baš normalni nisam siguran da će rezultat biti onakav kakav bi trebalo da bude.

  2. svim sportistima koji su igrali za reprez. treba posle zavrsetka bavlj.sportom dati penziju.

  3. Potpuno se slazem! On je zasluzio nacionalnu penziju, vise od mnogih drugih koji kalkulisu s reprezentacijon svoje zemlje! Zelim mu brz oporavak, i svako dobro.

  4. Žao mi je mnogo što je Simanic doživro ovakvu povredu. To je strašno!
    Sada bi svi „pljuvaci“ Jokica trebsli da mu se izvine. Jokic je znao kakve obaveze ima u Denveru i da mora da bude zdrav kada počne sezona. Razumljivo je što se čuvao.

  5. Treba biti realan u sportu. I tako se i ponašati. Sportski. Košarkašima svaka čast. I ostalim sportistima. Košarkaši dobijaju dobre pare za svoj rad. A šta sa onima koji pokažu iste ili slične rezultate a ne dobiju ni dinara. Imamo primer džudista. Nisu plaćeni a postigli su dobre rezultate? Šta sa njima i sličnima? ŠTA? ŠTA pitam ja vas. Stojim iza svake reči koje su izgovorene ovde. Volela BiH da me neko kontaktira da ispričam svoju priču. Izvolite. Čekam vas.

  6. Prvo da vidimo hoce li se taj fini momak oporaviti za aktivno igranje.Drugo sta kazu“patriote“koje su popljuvale Jokica.Trece taj mladic na pocetku karijere mogao je igranjem obezbediti finansijsku buducnost a mi mu nudimo penziju u Srbiji aauuuu.Jokicu ljudino pomozi ovom momku na koga ce zaboraviti za par dana!

  7. Bravo
    I Tuzba protiv Fibe i ograca koji ga je namerno udario. Odstwtu dati Simanicu
    Jokicu uzeti drzavljanstvo Srbije

  8. Podržavam predlog. Zaista je previše šta mu se desilo. Njemu želim uspješan oporavak.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.