Božo Koprivica: Ne mogu se kriminalci boriti protiv kriminala

Poznati umetnik i partizanovac o prethodnici, kontekstu i reperkusijama hapšenja jednog od "vođa navijača" crno-belih

Ostavite komentar


  1. Bravo čika Božo, pravda, istina i poštenje mora pobediti. Smrt fašizmu -živeo Partizan!

  2. Pitam se ? Dali moze jedan intelektualac biti ovako iskljuciv, unajmanju ruku detinjast.

  3. Partizanovac sam, ali me je sramota uprave, a i Koprivice. Ništa oni nisu znali, grdni! Vučelić, Vazura, Koprivica i ostali iz lože. Celu upravu bi trebalo strpati u zatvor pa neka se tamo pravdaju.

  4. Umišljeni intelektualac, nekad titoista, sada miloista i milogorac, uvek protiv svakog srpskog interesa

  5. Čujem da je zakazan Glavni odbor SNS sa dve tačke dnevnog reda:1.Izbor novog vođe navijača Partizana 2.Da li da se razreši pitanje nađene droge na stadionu „Rajko Mitić“.

  6. Zar nije ‘klupski predsednik’ deo iste bande kao i Veljko Vodja, istoj onoj koja dade Bori Corbi, ‘orden’?!

  7. Bukvalno je sve objašnjeno u desetak odgovora. Ključno je pitanje koliko ima ljudi van tih organizovanih grupa, uhleba i ličnih interesa, kojima je Partizan važan i koji žele da ga brane.

  8. Pozdrav Bota,
    sve si rekao i ne prvi put, sve tacno koliko god se svidjalo ili ne nilo kome….zko se nadvilo nad drustvom, ljudima, nafd sportom i partizanom….no nicija nije do zore gorjela pa ce se i ovo zvati proslost…..ono sto je negativan predznak svemu je da je crvena zvezda simbol iza koga se kriju sve nevolje ove a i prethodne drzave….nadam se uspostavi starog nacina odlaska na stadion, borbe na terenu i padu ove posasti…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.