Da li se Džaja stidi onoga čime se Nedimović „hvali“: Da li je srpski fudbal dotakao dno i gde je kraj propasti domaće „bubamare“?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Pohvale za tekst, iskreno više bar za pokušaj da se po prvi put otvoreno priča o onome što svi dobro znama i što je očigledno. Ali sa druge strane, opet samo o posledicama i akcenat se baca na posledice, jer „loše suđenje“ je produkt ili posledica ovog i ovakavog (pot)predsednika Saveza i tu je glavni problem i suština. Lako ćemo mi izaći na kraj sa korumpiranim sudijama ali teško je boriti se sa onima koji ih čuvaju i aboliraju. To biste mogli da „istražite“ kao i zašto i kako ovaj predsednik, „šta je“ sa starim, ko to postavlja predsednike FSS, zašto svi klubovi ćute o iživljavanju jednog kluba kojeg cela država protežira… Tu je problem i rešenje a ovo su sve samo posledice!!!

  2. Da li vi novinari imate dokaze kada pisete o nekim stvarima ili smatrate da imate pravo da pravite bizarne konstrukcije? Gde su vam materijalni dokazi? Da li ste svesni sta znaci javna rec bez konkretnih dokaza?

  3. Nije to onaj Džaja iz ’76-te. Moj matori kada mu god mu da po viskozi, počne da priča kako je te godine na Marakani Džaja toliko izvozao Bertija Fogtsa da su jadnika na poluvremenu morali da vode pod ruku da bi mu pokazali gde je tunel ka svalčionici. Današnjeg Džaju moraju da uvode pod ruku na sednicu skupštine FSS-a jer ni vrata ne može da potrefi. Tuga, što bi se reklo “pretužno“.

  4. Можда и не би обратио пажњу на овај текст јер то се дешава у целом свету, није наш изум. Мени је драго што то пише у ,,финим, независним и непристрасним“ новинама које желе ,,само добро“ своме народу и отаџбини.

  5. Недимовић је у фудбалу оно што је Весић био у Београду,калиф уместо калифа.Њему у прилог иду клубови какав је Партизан,који на почетку диже прашину да би се показао као жртва,наводно њима неко не да да буду прваци јер на њих је ред а Недимовић је виђен као стари сват јер им је већ помогао да уместо 3:0 против Чукаричког играју нови меч без икаквих последица.Непоштовање прописа је постало пракса па је тако Колубара требало да иде у Српску лигу а да Лозница дође у Прву лигу зато што има стадион(јак аргумент).Сад се испоставило да у случају Радника не важе правила као за Колубару.А правила ваљда зна само онај што је калиф уместо калифа.

  6. Далеко је дно, али они раде неуморно… види се светло у даљини!

  7. Hmmm.poljoprivreda nam dotakladno „stručnim vođenjem ministara kako ppzicije tako i opozizije koja sad pljuje a ništa bolje nisu radili ni oni pa sadzašto da fudbal bude izuzet od nestručnosti i isisavanja para.

  8. Nestidi se,on nema obraza!Fudbal je propao skroz.Postavljanje politicara Nedimovica koji nema pojma i kriminalca u penziji Dzajica da vode fudbal je samo jagoda na torti propasti.Od momenta kad je Vucko poceo da sprovodi politiku organizovanog detaljno isplaniranog napada na partizan sa ciljem potpunog unistenja.I totalnog favorizovanja zvezde,sav novac zvezdi,pomaganje od strane sudija na svakoj utakmici,prisiljavanje drugih klubova da protiv zvezde igraju u rezervnim sastavima,medijska podrska koja sluzi da zamaze oci javnosti peglajuci izvrcuci i skrivajuci istinu.

  9. Доспели смо до дна у фудбалу ,
    коначно чврсто тло под ногама!

  10. Не само да се не види крај тунела у фудбалу , него ми не видимо ни тунел!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.