Crvena zvezda krenula sa pripremama: Prilika za najtalentovanije - braću Mituljikić i Kneževića 1foto:Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su sa pripremama za drugi deo sezone. Iako će se nosioci igre priključiti 2. januara, trener Miloš Milojević danas je okupio nekolicinu prvotimaca kojima je priključio najtalentovanije – braću Mituljikić i Nikolu Kneževića.

U predstojećem periodu blizanci Nikola i Jovan Mituljikić, rođeni 2003. godine, kao i Nikola Knežević imaće priliku da se nametnu mladom stručnjaku i izbore se za mesta među putnicima za krucijalni deo priprema koji će od 8. januara obaviti u Turskoj.

Osim pomenute trojice, ukupno 17 igrača danas je počelo sa pripremama, zaključno sa Milanom Borjanom, Markom Gobeljićem, Milanom Rodićem…

Crvena zvezda će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara, a zvanična prozivka je planirana za 2. januar, kada će se i ostali igrači priključiti treninzima.

Okupljanju su danas prisustvovali: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović.

Crveno-beli će tokom priprema u Turskoj odigrati šest kontrolnih mečeva:

15. januar: Crvena zvezda – Lehija Gdanjsk

19. januar: Crvena zvezda – Nefči

21. januar: Crvena zvezda – Kopar

22. januar: Crvena zvezda – Dinamo Tbilisi

25. januar: Crvena zvezda – Ludogorec

27. januar: Crvena zvezda – Austrija Lustenau

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari