Čukarički već "zakazao" dvomeč sa Tventeom 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Beogradski klub ubedljivo slavio u Luksemburgu.

Bez obzira na to što se golovi na strani više ne računaju kao pre, fudbaleri Čukaričkog su se sa četiri lopte u mreži Rasing Uniona – 1:4 (1:2) pratktično plasirali u treću rundu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Koliko zbog tih +3 toliko zbog viđene razlike u kvalitetu, jer je sve od bitnijih segmenata igre ubedljivo na strani mladog i talentovanog tima sa Banovog brda.

Odbranu domaćina načeo je Stefan Kovač u 16. minutu, jer je rutinski naleteo na „bubamaru“, posle prethodno odbranjenog šuta Muhameda Badamosija.

Prednost je duplirao Srđan Mijailović, pošto je sa više od 20 metara poslao nezaustavljivu „bombu“ prema golmanu Luksemburžana (35).

Onda se u strelce ponovo upisao Kovač (51). Vukao je loptu od centra, došao do cilja i lako primorao Rufijea na još jednu kapitulaciju.

I poslednji pogotak Čukaričkog je za prepričavanje (65). Jovan Lukić je topovskim udarcem sa 22-23 metra „pocepao“ mrežu Rasinga, pečatirao razliku u klasi.

Omranijev precizan udarac glavom za kratkotrajnu rezultatsku ravnotežu, u 19. minutu, samo je ukrasio zasluženo slavlje izabranika Dušana Kerkeza.

Posle viđenog, revanš 28. jula trebalo bi da bude čista formalnost, a u Čukaričkom već mogu da se prirpemaju za utakmice sa ranije dobijenim atraktivnim i jakm Tventeom iz Holandije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari