Ćus Mateo: Gladni smo pobeda, a ovde smo se vratili iz jedne teške situacije 1Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Real Madrida Ćus Mateo ocenio je da je njegova ekipa „gladna pobeda“ i da je posle lošeg početka, na kraju zasluženo došla do trijumfa protiv Crvene zvezde.

„Uspeli smo da se vratimo posle lošeg početka, pravili smo dosta grešaka… Kada smo se vratili, izjednačili na 20:20 u prvoj četvrtini, počeli smo mnogo bolju odbran da igramo, dozvolili smo im samo 38 poena do poluvremena. Shvatili kako da se dodajemo, da delimo loptu, to smo radili dobro, 22 asistencije smo upisali na kraju“, rekao je Mateo novinarima posle utakmice.

Real je večeras u Beogradu pobedio Crvenu zvezdu sa 72:58 u 15. kolu Evrolige.

„Lopta se dobro kretala, iako trojka nije funkcionisala, imali smo odlične procente šuta za dva. Zvezda ima pet pobeda kod kuće, ali mi smo bili pametni i ponosan sam na svoje igrače“, dodao je on.

Upitan da prokomentariše rezultata Reala ove sezone, koji ima samo jeadn poraz u Evroligi, Mateo je rekao da je ekipa kvalitetna, kao i da su igrači veliki borci i da žele još jednu titulu u najjačem evropskom takmičenju.

„Dobro radimo, dobar mentalitet imamo. Moramo da se držimo zajedno, kako bismo ponovili ono od prošle sezone, moramo da radimo zajedno i u odbrani i napadu. Kampaco je sjajna ličnost, on poznaje DNK ekipe i to je jedna velika stvar“, zaključio je Mateo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari