Dačić o disciplinskom postupku FIFA protiv FSS zbog zastave Srbije sa Kosovom u svlačionici: Nikad ne bi kaznili Ukrajinu kada bi rekla „Donbas je naš“

Ostavite komentar


  1. Donbas niko nije priznao kao drzavu, sem Rusoje, Kosovo je priznato od najvećih i najačih država…

  2. „Nikad ne bi kaznili Ukrajinu kada bi rekla „Donbas je naš““

    NARAVNO da ne bi, a ti stavi prst na čelo I DOBRO razmisli ZAŠTO.

  3. Na Mundijalu nema mesta politici…i tačka.Ne pravi se blesav na šta se odnosila poruka.Svi u svetu su loši a samo smo mi dobri..i prestanite više da branite narod od gluposti koje vi političari napravite.

  4. g. Dacicu znamo mi mnogo toga ali opravdanja za ovo nema, ma sta vi pricali, siguran sam da to nisu igraci samo je pitanje kako je od navijaca stigla do svlacionice???? Ziveli

  5. Mnogo Srbomrzaaca ovde i autošovinista. Objavite ovo jer mene vređaju neki komentari ili “ po vašem “ ugrožena su mi prava. Kosmet jeste Srbija, potpisale baš te najveće sile rez. 1244. Niko u svetu ovoliko ne priča negativno o svojoj državi ma kakvi političari bili.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.