Danas došao do snimka u kome se priznaje nameštanje utakmica u Srbiji (AUDIO)

Kupujem tri utakmice, a borimo se za opstanak

Ostavite komentar


  1. Prvo en znaci sve sto se kaze da je istina
    Mogao je to da kaze da bi ispao vazniji kod igraca da je on sredio a ne oni.
    Dakle tek kada se dokaze moze da se prica o nametanju
    Dalje se namece pitanje kako je tek sada snimak objavljen
    Znaci neki igrac je snimio pa sada kada nesto nije uspelo kako je namerio ga objavio
    Ako je cutao 2 godine, i on je saucesnik

    1. Nameštaljku utakmice bez „insajdera“ (čoveka, ne emisije) ne možeš da dokažeš drugačije. Znači trebaju ti jedan koji je prodau utakmicu, jedan koji je kupio utakmicu, pare koje su promenile ruke, poželjno i posrednik koji je pomenutu dvojicu doveo u vezu. I sve to na audio ili video snimku. Poželjno oba. I da za stručnog veštaka zoveš Velibora Džarovskog. Pa čak i to nije nikakva garancija. Eno slučaja „Indeks“ – sve čisto kao suza, dokazi na „izvol’te“ (plus posrednik bio ubačeni pandur), a odbrana i dalje tera svoju priču „nije to tako kao što izgleda“ (OK, njima jeste posao da brane klijente, ali da baš toliko budu operisani od realnosti i zdravog razuma ne ide).

  2. svako iole normalan bi se slozio sa idejom da se fudbal u srbiji zabrani na 5-10g i da se poruse stadioni.., i onda posle tog perioda da fudbal i stadione mogu da naprave oni koji imaju novca za taj biznis, drzavni budzetski dinar ne sme da udje u fudbal..nikada ni po koju cenu.a onda neka tate vode svoje sincice na trening, neka i jh prodaju mesetarima, i neka im deca za novac gube utakmice..slobodno..

  3. Auuuu ….. ali ne zbog namestanja. Namesta se u srpskom fudbalu jos od dr Ace Obradovica. Skoman i primitivni recnik, kratak fitilj, eksplozija u mili sekundi, tako tipicno za balkanske mamlaze.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.