Danilo Anđušić u najavi duela sa Realom: Spreman sam da zamenim Pantera 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da je odsustvo Kevina Pantera i Matijasa Lesora sa treće utakmice plej-of serije Evrolige (utorak 20.30) veliki gubitak za crno bele, ali da su oni koji će biti u timu spremni da nadoknade njihov učinak.

– Da nisam ne bih bio ovde – odgovorio je Anđušić na pitanje da li je spreman da „uskoči u patike“ Kevina Pantera, a zatim dodao:
– Daćemo sve od sebe da navijače već sutra obradujemo pobedom i plasmanom na fajnal- for.

On je dodao da će sutrašnja utakmica biti „najvažnija u sezoni“ za igrače Partizana.

– Imamo prednost od 2:0, to je lepa prednost i lepa prilika, ali ne sme da nas opusti nijednog trenutka. Kao što je kapiten rekao posle prve utakmice – treba da se ponašamo kao smo u minutu ili kao da je nerešeno, jer ćemo samo tako imati pravu motivaciju i želju da prižimo još jednu dobru partiju i ostvarimo pobedu – rekao je bek crno-belih.

Anđušić je napomenuo da među igračima nema euforije i da se ništa neće promeniti u pristupu utakmici.

– Radimo kao i do sad. Znamo da smo blizu, to se oseća u vazduhu, ali nismo preterano euforični. Idemo od utakmice do utakmice, tako smo išli celu sezonu i u dobrim i u lošim vremenima. I sada imamo isti pristup, istu pripremu, a kada ostvarimo cilj, onda ćemo moći da uživamo – rekao je košarkaš Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari