Debi novog trenera u Kruševcu 1Foto: STARSPORT

Derbi 28. kola Superlige u Kruševcu, između Napretka i Partizana (nedelja, 17.00), neće biti zanimljiv samo na terenu već i van njega.

Navijače crno-belih naročito će interesovati kako će se pokazati novi trener Savo Milošević koji će debitovati na ovoj utakmici.

Za sada može samo da se nagađa kako će Partizan igrati protiv Kruševljana s obzirom na to da je Miloševiću ovo prvi trenerski posao, pa se ne može ni naslutiti šta je spremio protivniku. Na promociji je jedino najavio da će „igrati napadački“, ali je još uvek nepoznanica u kojoj formaciji. S druge strane, Napredak će u nedelju biti oslabljen jer trener Milorad Kosanović neće moći da vodi ekipu. Disciplinska komisija FSS suspendovala je Kosanovića na dva meča zbog toga što nije platio kaznu od 50.000 dinara koja mu je još pre dve godine izrečena dok je bio trener Borca iz Čačka.

Crvena zvezda će niz dobrih prolećnih rezultata pokušati da u subotu na svom terenu nastavi protiv Mačve (19.00).

– Dosta nam je pomogla reprezentativna pauza, da se u ove dve nedelje polako vrate igrači koji su imali probleme. Vidim ih na treningu apsolutno spremne da konkurišu za najbolji tim. Najviše sam hteo da vidim one koji nisu dugo igrali, kao što je Rodić, koji se polako vratio i konkurisaće za tim – rekao je trener Zvezde Vladan Milojević.

Trener Zvezde nije štedeo reči hale za šefa struke Mačve Darka Tešovića.

– Sveži i orni dočekujemo Mačvu, ekipu koju predvodi Darko Tešović, trener koji je nastavio sa dobrim radom koji je već duže prisutan u tom klubu. Oni se trude da igraju isto i na domaćem terenu i na svakom gostovanju, dosta su kvalitetni, imaju odlične pojedince. Tešović je trener koji je takođe 24 sata u fudbalu, što se vidi po rezultatima njegove ekipa. Očekuje nas jako zanimljiva utakmica i pozvao bih navijače da dođu u što većem broju na Marakanu i da nas podrže – zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari