Dejan Savić: Nisam trener meke ruke

Selektor olimpijskih, svetskih i evropskih šampiona za Danas

Ostavite komentar


  1. Neka si ti takav Savicu. Samo nastavi da radis kako si radio i bice O-kay! Igraci te postuju i to je najvaznije jer da nije tako ne bi bili apsulutni godpodari planete u ovom sportu.

  2. Dejan je šmeker koji ima harizmu i autoritet kod naših vaterpolista jer je i on do juče osvojio skoro sve što se može osvojiti. Njegova generacija je po talentu možda bila i bolja od sadašnje ali očigledno da je nešto uvek nedostajalo do te najviše stepenice zlato na OI. I mnogo mi je drago što nije oćutao (skandal majstora sa vanredne konferencije) na aerodromu. Lik je umislio da daje svoje pare a ne narodne – narodnim herojima.

  3. Da li je moguće da još uvjek ima ovako normalnih ljudi. Dragi Bog sve vidi i podario ti je ono što zaslužuješ i neka tako bude i nadalje. Srećno!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.