Disciplinski pokrenut protiv Crvene zvezde

Incident na utakmici Lige Evrope

Ostavite komentar


  1. Od rođenja navijam za Crvenu Zvezdu! Ali ovo, to više veze nema sa navijanjem, ni sportom. Koji su to navijači Crvene Zvezde, što su u ovim okolnostima napljuvali Ibrahimovića? Ja se sećam nekih drugih navijača Zvezde, kada su protivničkom igraču – Maradoni, svi navijači Crvene Zvezde na stadionu, aplaudirali kada nam je dao gol. Današnja Zvezda ogrezla je u kriminalni dil sa nazovi „navijačima“ koji se na stadionu pojavljuju samo kao scenografija – ostalo je biznis i to mnogo prljav.

  2. A sta ce preduzeti nasa policija i tuzilastvo sto su „VIP clanovi“ gledali utakmicu i izazvali neprijatnost?

  3. Pošto se zna da je u svečanoj loži na stadionu Rajko Mitić sedeo i predsednikov sin, tako bi moralo da se zna ko je iz te lože izvikivao uvrede fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću na verskoj i nacionalnoj osnovi. Ta odgovornost može i mora biti individualna. Da ne bi pala ljaga na ceo fudbalski klub, kao i da bi ta osoba sama morala da plati kaznu UEFI.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.