Đoković broj jedan na Australijan openu

Anabela Kroft očekuje da bi srpski teniser novu sezonu mogao da započne osvajanje grend slema

Ostavite komentar


  1. Naredna sezona će biti slična ovoj, sada već predhodnoj. Ako isključim povrede, četiri gren slema će između sebe da podele Đoković i Nadal, Federer možda otkine jedan. Novak će sigurno uzeti dva, a možda i tri.
    Čilić je zreo za drugi, baš kao i Del Potro, ali ovoj dvojici će trebati mnogo sreće, zdravlja, osim umeća koje koje je zavidno.
    Kada se priča o mastersima, tu će se lista proširiti na mlađe i moguća su iznenađenja. Ćorić je sazreo za prvi, ako ne, i drugi. Kao kandidate vidim Zvereva i Tima, ovog drugog na šljaci. Dodao bih i Krajinovića za svoj prvi, ako stisne petlju, no njemu igraju i četvrtfinala i polufinala za ono što je obećao. Nišikori je, na žalost u silaznoj putanji, ali je konstantno u vrhu.
    Najveća nepoznanica je, ipak Endi Marej i možda neko od klinaca kome se u glavi nešto otkači, te tokom jedne nedelje napravi slalom do pehara (za takve obično ne znamo, a redovno se dešavaju)

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.