Đoković: Da mislim da je prekasno, završio bih karijeru već danas

Ostavite komentar


  1. Neki „strucnjaci“ su ocekivali da promena loptica u brze i hladnije vreme, kao i teze loptice bice minus za Nadala a plus za Noleta. Naravno da je to bila besmislica jer Nadal ima vise trofeja na brzim podlogama nego Nole na sporim. Osim toga, tezina loptice je prednost za fizicki jaceg Nadala. Kada se doda i enormni broj neiznudjenih Noletovih, krah je bio neizbezan, nazalost

  2. Nije bitan jedan poraz( nole je ipak svteski prvak), niti tezina loptice. Po meni , tezina Noletovog problema je u sledecem: Djokovic je , kako kaze vec u cetvrtoj deceniji zivota, sazreo je, poznaje ceo svet u svakom pogledu, pa i u domenu puno ozbiljnijih stanja u drustvima, politici, ljudskim pravima, demokratiji… Zameram mu sto nikada , ni jednom i nigde nije digao glas( a njegov glas bi znacio mnogo) protiv diktature u svojoj zemlji, autokratskog rezima, uzurpacije ljudskih prava i Ustava Srbije od strane A.Vucica i SNS-a? Zna da se kao bori za prava tenisera, za nagrade , uslove i slicno, dakle primecuje anomalije i angazuje se, dok za ovu sudbonosnu boljku „svoje Srbije“ ne haje, dok Srbi „kidaju vene“ za svaki njegovi izgubljeni gem? E, moj Nole, mene nikada nisi navukao na to tvoje sugerfree-srbovanje, ali milioni srboslavaca ko ludi sisaju tvoja troprsta vesla puna nacionalnog ushicenja, dok se ti glasno i srcano boris ( vidi svoj konto, tvoj je, svaka cast) za Svoju , da, svoju poziciju u svetu…

  3. Ja kad vidim Novaka s licem bez emocija i onim defetistickim govorom tela, kakav je bio danas, ali i u drugoj polovini meca sa Cicipasom, ja znam da se stvar nece dobro zavrsiti. Na celom R.G.-u kao da nije uzivao, kao da je samo odradjivao meceve. Nadam se da je to samo zbog tih napornih uslova na koje su bili primorani zbog pandemije.

  4. Novak Đoković nije hteo da igra protiv Nadala, a zašto saznaćemo nekada, ako ne uskoro.

  5. Novace nema odstupanja vec sledece godine si na jedan korak od Federera i Nadala. Verujem ako zacrtas taj cilj bice ostvaren, Federer je van igre nema on sta da trazi ostaje da podelite Grande slemove ti i Nadal.A ovaj sto je umislio daje najveci bice Treci na svetu mislim na Federera.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.