Suđenje Đokoviću završeno, čeka se odluka: „Nije antivakser“ i „činjenica da je nevakcinisan“

Đoković je odlučio da ne želi da svedoči u postupku koji vodi protiv ministra za imigracije Aleksa Hoka

Ostavite komentar


  1. Zahvaljujuci drzavnickoj mudrosti i velikom ugledu predsednika Vucica u celom svetu, Srbija ce izvojevati jos jednu vaznu pobedu!

  2. Predsednik Vučić danas pokušava da zacementira uticaj na pravosuđe promenom Ustava to je njegov domet. A Vi jedina uživajte u SNS hedonizmu u Beogradu na vodi dok se Srbija urušava i opstaje na hlebu i vodi. Nemate savest uništili ste dostojanstvo naroda,sve institucije i još Noletovu pobedu svojatate…ništa vam nije sveto!

  3. U optuznici se istice previse aktivaksersko ponasanje Djokovica sto naravno nema veze sa zivotom i istinom. To dali je 71% protiv Novaka da ostane su lazi i lazno iznosenje toboze ankete. Australija kao velika mocna drzava se srozala na nivo koji niko nije ocekivao da ce se nesto ovako tuzno desiti. Postoje hiljadu razloga na koje Australijska vlada ministarstvo i medicina nije uticala kao intervenciju i zastitu u mnogim trenutcima pre Novakovog dolaska na AO pa se sada nasli da pokazu kao zastitnici gradjana Australije. Kada sve ovo prodje i slucaj sa kovidom dobije epilog laznih uzbuna i uzaludnih tretmana i izadje na videlo sta je ustvari prava istina ne znamo kako ce se udostojiti i vlada Australije i sudstvo da se Novaku izvinu i traze oprostaj za sve nanesene uvrede maltretiranje i ponizavanje.

  4. Metro odlicno radi u Beogradu. Usli smo u EU. Arapi ulozili 4 milijarde dolara. Brzi vozovi stizu za pola sata do Budimpeste. Peraci prozora padaju na svakih 20 sekundi. Odavno otkrivene ubice O. Ivanovica, Saleta Mutavog, Jelene Marjanovic, Ivane Bodrozic, resen slucaj kantrimen-Divac, 2 minuta na Doljevcu, pad helikoptera…..

  5. Opasno suđenje za stavove ili pretpostavljene stavove. Sledeće je suđenje za pretpostavljeno mišljenje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.