Đoković: Nikad neću zaboraviti diskvalifikaciju

Ostavite komentar


  1. Kazao je i da želi da ovlada „unutrašnjim mirom“ koji je na terenu imao Sampras. Samrpas, to su druga vremena! Kao što je otojuč kazala /dobronamerno/ Martina Navratilova za A. Zverev jda je“prebacivač loptice“…. ali uopšte gledano tenis je počeo da gubi popularnost kada? Kada se pojavila prva generacija „prebacivača loptica“ (Marej, Novak, Vavrinka, Nišikori,….) To je kao u Fudbalu cilj je ne da „postigneš“ gol nego da „ne primiš gol“…. Kao što se fudbal gleda zbog golova tako se tenis ranije gledao zbog „pravljenja poena“ (u nekoliko koraka ti si protivnika doveo do toga da ne može da ti vrati lopticu)….Jedan od poslednjih koji drži korak sa tim starim vremenima je Federer…. Tenis će sve više da gubi publiku, koga zanima da gleda „prebacivače loptica“ smisao da dobiješ poen tako što će protivnih fizički da se umori pa će pogrešiti…. umesto „viteškog nadigravanja“ tenis je postao „gladijatorstvo“.

    1. Cemu sluzi kontrola komentara? Sram da bude onoga ko je odobrio ovakve prostakluke ili programera koji je dozvolio da konentari prolaze bez kontrole.

  2. Odlično, i zteba da nauči, to i jeste cilj guž… ovaj te mere. Još deca kad su svi bili, pa kad igraju nešto loptom, uvek je dogovor bio da nema takvog nasilničkog bacanja i ritanja lopti zato što neko tako može da završi sa razbijenim nosom, zubima itd. A ovaj je i tako trebalo da se kultiviše odavno a ne da se ponaša kao da je došao iz džungle.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.