Đoković: Nisam se fizički osećao dobro 1epa09886267 Novak Djokovic of Serbia leaves the court after losing his second round match against Alejandro Davidovich Fokina of Spain at the Monte-Carlo Rolex Masters tennis tournament in Roquebrune Cap Martin, France, 12 April 2022. EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je u drugom kolu turnira u Monte Karlu od Alehandra Davidoviča Fokine (6:3, 6:7, 6:1). a posle meča je izjavio da se nije fizički dobro osećao.

Bio je ovo Đokoviću prvi zvanični meč posle 48 dana, i prvi ove sezone na šljaci.

„Verovao sam da mogu da se vratim i da pobedim na ovom meču. Ostao sam ne terenu, iako mi nije išlo na ruku kako sam se osećao. Nisam se osećao dobro fizički. Tu je bio problem. Nisam se osećao dobro pri kraju meča. Moraću da popričam sa timom o tome. Nastaviću da dižem formu kako bih se spremio za Rolan Garos“, rekao je Đoković i onda pričao o protivniku.

„Čestitam Alehandru, bio je bolji igrač. Našao je bolji ritam. Znao sam da će biti težak meč i velika bitka i tako je i bilo. Nažalost, ja sam izgubio i nedelja je za mene završena. Ostaću optimističan i spremaću se Rolan Garos, gde hoću da igram najbolji tenis“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari