Đoković posle trijumfa u finalu Sinsinatija: Jedan od najtežih mečeva u mom životu, zbog ovakvih trenutaka nastavljam da igram

Ostavite komentar


  1. Nepobede uvek oni koji bolje igraju, to se i u ovom mecu desilo,i Nole je nekad bolje igrao od protivnika ,ali izgubio mec, to su sve nijanse ravnopravnih igraca

  2. Svi koji su ga negativno komentarisali, za vreme prenosa, sada cute?! Mora da su shvatili da je Novak, ne samo najbolji srpski nego i jedan od najboljih svetskih sportista vec 20-ak god.!

  3. Neigra on zbog para Novace samo napred igraj dokle god mozes kad ti prestanes igrati nemamo razloga pratiti sport

  4. Nole se baš namučio,bez dobrog servisa,kondiciono baš iscrpljen,ali samo on zna kako se izboriti i.pobediti ! Alcaraz je vec svetski br1.

  5. Novače, nastavi da pobjeđuješ, ne samo zbog sebe,, nego i svih koji te vole, i naročito zbog onih koje žize zbog tvojih pobjeda.

  6. Ako Alkaraza posluži sreca i zdravlje, moglo bi ovo rivalstvo da potraje bar jos 10 godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.