Đoković predao krunu Nadalu

Srpski teniser izgubio u Londonu od Rodžera Federera

Ostavite komentar


  1. Federer veliki i nedostizni gospodin i dzentlemen.. Nole nikako da odlepi od seljakluka, glumatanja, grimasa, nerviranja i srbomitskih anti-urok amajlija… aman dokle ces tako ?…

    1. Stidi se smece od coveka nulo moralna,Ti i svi Vi koji tako razmisljate i navijate za stranca a ne svog zemljka.

    2. Ja bih ipak pre rekao da si ti zluradi čovečuljak koji do podne mrzi sebe, a od podneva ceo svet, nego da je Novak sve to što si nabrojao. Nervira se? Ma ajde, samo se on nervira niko drugi na ovom svetu to ne radi. Nosi krst oko vrata! Strašno! Ni jedan hrišćanin na ovom svetu to ne nosi!

    3. federe kao icrac da alikao covek pokondirana tikva drzok sebecen i mnogu voobtazen.Ako nole pobedio on bi se ubio i ona selacina pored nje .Sta e tice publike oni ni su za ovaj sport nego da gledaju boks i se tamo zabavl.

  2. Koliko vidim, beć neko vreme je u krizi. Par meseci. Apsolutno ne napada. Igra mu je fokusirana na odbranu, loptice padaju pri kraju servis polja, a i spore su. Juče kako napadne Federera osvoji poen. Ali ne napada. I to traje već neko vreme. Loš je to taktika. Videćemo kako će biti iduće godine

  3. Novak je potpuno razaocarao sa Timen a posebno sa Federero.Igrao kao pocetnik negove udarce su bili slabi kao da trenirao protivnika i nrpecizni
    .Delaovaao kao umorno i psixicki potisteno.Nisam gledao kraj sa Timenom i Federerom
    posto kako je igrao ne bi pobedio i tri dana.Sta se desilo sam on zna no je ogromnoracocaranje
    kod navijaca.

  4. Veliki pad forme. Da li će se izvući iz ove krize, videćemo, ili je možda ovo kraj karijere? Svako ima svoje granice. Sve u svemu traljav kraj sezone. Verovatno ćemo videti i njegovo batrganje u reprezentaciji, pa onda na odmor.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.