Đoković u četvrtfinalu Vimbldona

Srpski teniser prebrodio prepreku zvanu Tim van Rajthoven

  Ostavite komentar


  Sport

  "Blizina Dušana Tadića sa SNS daje mu da gradi u Novom Sadu na mestu hotela Sajam": Građanski pokret Bravo tvrdi da se zbog investicije kapitena Srbije ubrzano menja plan generalne regulacije 9

  „Blizina Dušana Tadića sa SNS daje mu da gradi u Novom Sadu na mestu hotela Sajam“: Građanski pokret Bravo tvrdi da se zbog investicije kapitena Srbije ubrzano menja plan generalne regulacije

  Građanski pokret "Bravo" iz Novog Sada protestovao je danas zbog najave da će fudbaler Dušan Tadić u Novom Sadu graditi poslovni objekat od deset spratova na mestu današnjeg hotela "Sajam" od dva sprata, i to tako što će izmeniti plan generalne regulacije Novosadskog sajma.

  Naslovna strana

  Naslovna strana za 1. decembar 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

  U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.