Đoković u polufinalu Rolan Garosa

Ostavite komentar


  1. Bravo Nole, vidis kada izbacis iz sebe sto te nervira da je lakse , a oni stvarno sede svi kao Tutankamoni a zaista pre nego sto si im rekao ja sam to pomislila , da treba da te bodre , ma nije prsolo pet minuta ti si im rekao ali i oni to treba da rade spontano , sami ,mada sam sigurna da su i oni napeti ali se kao „drze“ imitiraju Engleze a ne shvataju da ce i za njih biti manje stresno kada navijaju za svog lava i da tada lav zna da ima podrsku . Srecno Lave .

    1. Mentalna snaga koju poseduje Novak retko se vidja,upornost da se istraje i kada se situacija urusava biva nagradjena ,sto se grka tice,nema bojazni,krenuti ostro,preplasiti ga,mlad je i krenuce da srlja,na pocetku malo tvrdo,a onda idemo dalje.

      1. U pravu ste Milence , ali i on je zivo bice kao i svi mi , jednostavno , mora da se izduva kada treba inace ce para da ode na drugu stranu , sutra ga gledamo , sa zadovoljstvom .

  2. Drago mi je da je uspeo da pobedi ali Nole ima velikih problema. Najveci problem je njegovo ponasanje u poslednje vreme. Pa ovaj cirkus , deranje na terenu , pogledi gore u Boga ne prilice jednom svetskom sportisti. Pogledajte samo bas ovu sliku gore pa to je toiko rizno da nemam reci sta jos da kazem. Sa takvim ponasanjem omalovazava i svog protivnika i nervira sudije i publiku. Zato i nije cudo ono sto mu se desilo na US-open , ne zato sto je Srbin nego zato sto je to ponasanje ispod svakog nivoa primitivno da nemam reci. Nazalost od toga nije nista naucio nego nastavlja sa divljanjem i deranjem a to ce ga ubrzo skupo kostati. Zato i nije cudo sto ga publika ne voli jer jedan pravi svetski as mora da ima pored sportskog nivoa i kulturno ponasanje .

    1. Treba pre svega biti Covek a Djokovic to jeste , treba biti najbolji igrac sveta u tenisu a Nole to jeste , treba imati najvise bodova od svih igraca aNole to ima i zato Nole ima i svoj stil ponasanja i bas znog toga ga zabole sta ti mislis svidelo se to tebi ili ne a i ostalima na tereni i van terena . On je Covek bez mana i jednostavno Covek u svoj svojoj lepoti svega sto uradi .
      Treba ne mrzeti nikoga ni pre podne ni po po podne ali neko ko nije covek on te ne ume a onda ni ne shvata .

    2. Jooooj,zasto takav zakjucak
      1.svako normalan u velikom uspehu iskaze svoje zadovoljstvo glasnim povikom,jace cak i urlikom..to se posebo iskazije u sportu i tu neki bonton i ne postoji..
      2.sto se tice verovanja u boga i slicno njegovo je pravo da to bira,a i da iskaze,konkretno bilo je tesno i snaga i sreca mu je dobro dosla,pa kome da zahvali…muhamedu,budi,cvecu,..ne on veruje vidimo u koga.
      Vici Novace i pobedjuj i mi cemo da vicemo i sviramo

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.