Đoković zaratio i sa publikom u Malagi: Ponovo dirigovao dok su mu zviždali (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne znam što mu to treba. Odličan teniser, ali iskompleksiran i sujetan čovek, sa izraženom potrebom za medijskom pažnjom. Bruka se. Ipak je Federer za njega gospodin.

  2. Čini se da čovek pokazuje ozbiljne političke ambicije i dodvorava se većini glasača u Srbiji. U principu radi isto ono što i onaj drugi kada ode u Brisel ili UN. Nije svestan da će uništiti svoju sportsku karijeru na taj način. A možda tek sada pokazuje pravo lice?

  3. Više. Taj karavan ne pokazuje neku klasu u ponašanju, više nekako dođe kao provincijalac u operi.

  4. Neverovatno da prvak sveta ima mentalnu snagu da pobedi i kad sve ukazuje da ce protivnik da odnese pobedu , a nema snagu da nonsalira nepeistojne navijace i to dzentlmenski.Slazem se da ce ovakvi njegovi ispadi ostaviti ruzne mrlje na njegovoj karijeri.Ovakvim pistupcima izbledece sve ono profesionalno i kulturno sto ima u sebi.Ali to smo mi…stalno ratujemo sa celim svetom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.