Đorđević: Amerikanci? Ako se susretnemo, nek im je Bog u pomoći…

Ostavite komentar


  1. A možda se šalio ali suviše se Sale nacionale busa za nekog ko nije osvojio zlato kao trener. I za nekog ko ne zove igrače koji ne misle četnički o Kosovu. Ima i on svojih problema. Plus , ameri svima ostalima treba da kažu Welcome to the club , retko kad su i nastupali u najjačim mogućim sastavima.

  2. Nadam se da je izjava zlonamerno prenesena i nije tacna
    A ako jeste baj je glupa i prazna
    Licno od ovog trenera ne ocekujem nista
    On ne zna nista samo je po vezi i sreci upao u spuru
    Nacija je extra talentovana za kosarku

  3. Стари добри српски обичај је да сви разумеју у спорт и политику. Ајде, за промену, да пустимо и Салета и момке из репрезентације да покажу, на терену, шта знају, умеју и могу.

  4. Баш право каже Сале, нек’ им је Бог у помоћи. Напунили су га са 30 разлике прошли пут, колико ће тек уз Бога ?.

    1. Ako se politicki nesto budo odlucivalo oko Kosova u to vreme, ali i kasnije nebi me chudilo da Srbija pobedi Amerikance. Neki dil… SRBI sjebu Amerikance u basketu i nacija ima lakse proguta Kosovo jer basket je nas kosovski boj. Jer svaka nasa pobeda je Kosovski boj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.