Đorđević: Ne znam zašto Čukarički diže tenziju oko suđenja 1arhivska fotografija Foto: youtube

Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog, kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak, piše Novi magazin.

Podsetimo, da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim, kada su izgubili sa 3:2.

„Svedoci smo da je tokom prvenstva bilo više takvih situacija. Igrom slučajnosti je baš Spartak, pre 15 dana bio u sličnoj situaciji, ako ne i u goroj, kada je sudija Srđan Jovanović za 45. minuta svidao dva nepostojeća penala za Čukarički“, objašnjava Đorđević, navodi Novi magazin.

Takođe dodaje da su na utakmici bili u šoku i da su danima bili u dilemi šta da rade, jer nisu bili sigurni da li je reč o nenamernoj ili namernoj grešci.

„Imajući u vidu da je reč o profesionalcu, za koga svi tvrde da je pošten. Nismo odlučili da na utakmici, ali ni posle, krenemo u medijsku hajku“ objašnjava Đorđević.

On dodaje da je sličnih situacija bilo i na utakmicama sa Vojvodinom i Javorom, kada je sudio Bojan Nikolić ali da smatraju da radikalni potezi ne doprinose rešavanju problema već urušavanju srpskog fudbala, piše Novi magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari