Đorđević o euforiji, pritisku, suđenju…

Ostavite komentar


  1. Eto, kada veliki vođa ne zove telefonom nekog igrača i da mu da roditeljski savet!!! A svi znamo da se bar u košarku razume – videli smo kako dobro igra protiv onog deteta???!!!

    1. Mangupski se isprsio I blokirao dete ,Mora da nije spavao od srece deset dana mislecu kako je blokirao dete.

  2. Sad čovjek vidio da su bekovi bitni a ne centri, stvarno genijalno otkriće. Od samog početka tu mnoge stvari nisu štimale a odluku da precrta Nedovića i Kalinića mora da objasni, ako ne, onda Kalina da ispriča sve. Ako je svevišnji umiješan onda ga treba izabrati za selektora, odmah.

  3. Pa i jesu ih opteretili, da kompenziraju uspeh za celu naciju, to ,vise od igre’ je teret koji samo otezava, jer je teret. Totalno sam nekompetentan, kao takvom meni deluje da se ne moze biti svetskim prvakom sa samo jednim suterom, a ostalo, sranja se desavaju. Ionako Tokio je mnogo bitniji, za Amere, ako se poredimo sa Amerima, ima se vremena, sada i iskustva, uci ostro i rastereceno samo sa mislju o pobedi, samo sa mislju o kosarci, ostalo je nebitno. Politika? Kao odbojkasice. Radis svoje i na kraju das aktualnom Loleku majicu da ga skines s vrata, das mu selfi i ides dalje, uvek je bilo i bice grebatora, samo im ne dozvoliti da se petljaju u ono za sta nisu strucni, samo ostaviti kosarku kosarkasima pa ce biti i za boleke selfi na balkonu.

  4. Pare su odavno ušle u košarku.Zašto Srbija mora da igra ABA ligu.Da bi drugi zaradili.Srbija treba samo svoju ligu da igra da se naši mladi treneri uče.Ove godine ni jedna mlađa kategorija Srbije nije postigla neki uspeh.Ko će onda da nasledi današnju generaciju.Dovodimo strance u velikom broju.zbog toga ćemo uskoro da pročitamo vest:“Na utakmici Zvezda-Partizan igrala su i dva igrača rođena u Srbiji“.

  5. Sale,vidjelo se da nisi dorastao da vodiš ovakav tim! Loše su pripremljeni igrači,nisi vršio adekvatne izmjene,jednostavno kao da zaboraviš na neke igrače na klupi,a cini mi se da nisu odnosi igrač trener u ekipi bili kako treba! Kokica si isplakao igrajući na poziciji 5 a znamo da je Nikola klasičan post!

  6. Sale,vidjelo se da nisi dorastao da vodiš ovakav tim! Loše su pripremljeni igrači,nisi vršio adekvatne izmjene,jednostavno kao da zaboraviš na neke igrače na klupi,a cini mi se da nisu odnosi igrač trener u ekipi bili kako treba! Kokica si isplakao igrajući na poziciji 5 a znamo da je Nikola klasičan post! Puno nedostajali Teo i Nedovic!

  7. Slaba strana našim trenerima je psihologija sporta, na čemu se zasniva strategija – ne uzimaju za ozbiljno protivnike koje treba da pobede da bi došli do najjačeg, koga oni zamišljaju kao jedinog. Euforiju je širio i Đorđević toliko da je govorio samo o jednom protivniku – Americi. U čemu su mi pomagali novninari i reportreri koji inače rade na podizanju euforije kod čitalaca i gledalaca. Ta još sadašnjim novinama i televizijama koje vode podrepaši sadašnje vlasti, čijeg lidera, a on je predsednik države, su u mladosti zvali Gaga Lažov.
    I Dušan Ivković je iz iste slabosti nastradao kada je pozvan da vodi CSK, gde je upravo te godine izabrana Moskva za ekipno finale. Kako se približavao kraj sezone bilo je jasno da če od četiri ekipe u finalu Moskovskom timu biti najjaču rival Real iz Madrida. No, nisu tako mislili igrači Makabija, koji su žrebom dobili za prvog proivnika CSK. Igrači su pogađali i trojke, no ne onoliko kao što su to radili igrači Španije i Argentine protiv Srbije. Jer kada te neko potcenjujuje, odnosno kada tim postane javna Priča, kao što je to bio Đorđevićev tim, protivnički igrači koji to, inače, znaju da rade, pogađaju trojke kao da im je to najlakše činiti. Je je njihovo telo ušlo u sineregiju sa psihom, dok je kod srpskog tima nije ni bilo probuđeno. Jer bože moj, nije to bio Američki Drim tim. Koji za istinu nije ni došao na ovom prvenstvu več igrači rednim brojem po kvalitetu iznad dvadeset, koliko je najboljih igrača otkazalo da se priključe reprezentaciji.

  8. Nezahvalni smo ljudi. Ne moze Sale sa njima na parket. Toliki nam je domet u ovom trenutku. Nije malo biti peti na svetu. Svi vi sto pisete negativne komentare, izvolite, budite peti u nekoj oblasti, u gradu u kome zivite.

  9. e moj đorđeviću. čemu pljuvačina po centrima kada ti marjanović nije ni igrao protiv španije a protiv arg si ga jedva 3 minuta stavio. I kakva je to igra gde tim sa dva dominantna centra igra na šut za tri poena ? pa da ste spuštali loptu u reket u najgorem slučaju bi im pozibacivali pola tima zbog 5 faulova. Mislim da je ovde nastupio neki veći problem jer čisto sumnjam da je đorđević tražio tako nakaradnu igru u napadu.

    nema prijema za vas kod mene !

  10. bilo bi dobro da FRA izbaci SAD pa da nas i SAD odere i pošalje na 7. ili 8. mesto. čisto da nam pokažu da su bolji iako su nas svi favorizovali.

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.