Đorđević odredio spisak za Izrael i Grčku 1Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odredio je spisak igrača na koje će računati u naredna dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Aleksandar Đorđević odredio je spisak od 16 igrača na koje računa za dva predstojeća meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će 2019. godine biti odigrano u Kini, prenosi N1.

Kako prenose, Srbiju 30. novembra u Tel Avivu očekuje meč sa Izraelom, a 3. decembra srpski košarkaši igraće u Beogradu protiv Grčke. Meč u Tel Avivu igra se od 14 časova, dok će Srbija Grčkoj biti domaćin u hali Aleksandar Nikolić od 20:15.

Državni tim okupiće se 26. novembra u Beogradu u hotelu Kraun Plaza.

Na Đorđevićevom spisku su:

Stefan Peno, Ilija Đoković, Stefan Pot, Aleksa Avramović, Dragan Milosavljević, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Rade Zagorac, Aleksa Radanov, Marko Simonović, Stevan Jelovac, Stefan Birčević, Miroslav Raduljica, Đorđe Gagić, Nikola Jovanović i Dejan Kravić.

U drugoj rundi kvalifikacija Srbija se nalazi u Grupi L sa Grčkom, Izraelom, Estonijom, Nemačkom i Gruzijom.

U poslednjem, šestom terminu kvalifikacija Srbija će 21. februara 2019. gostovati Estoniji, a tri dana kasnije ugostiće Izrael. Na Svetsko prvenstvo idu po tri najbolje ekipe iz četiri novoformirane grupe. Srbija je trenutno treća u Grupi L iza Nemačke i Grčke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari