Do sutra ne bismo pobedile

Rukometašice Srbije samokritične posle poraza od Crne Gore i koji je srušio snove o polufinalu EP

Ostavite komentar


  1. Preterano negativan tekst, kao da je mec zavrsen sa velikim minusom. Nedostaje snage, samim tim pada kreacija i javljaju se tehnicke greske. Malo je kraci roster za ovako jakih sest utakmica…

  2. Veoma bitna stvar je da Rukomet umire u srbiji. Kraj je odavno došao ovo su samo poslednji trzaj i umirajućeg.
    Trener je vodio ekipu veoma kvalitetno i smireno davajući prava uputstva, ali kome. Bez brkova bez odbrane i hiljade tehničkih grešaka nema dalje. Lažna nada posle pobede nad tankom danskom se veoma brzo pretvorila u gorku istinu. Ne treba se zavaravati Rukomet je umro. Treba naljutiti rukovodeću bageri i krenuti ispočetka sa ljudima koji vole ovaj sport. Ako uspemo da reanimiramo mrtvaka.
    Pozdrav

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.