"Dobro jutro, brate": Filip Kostić stigao u Juventus, saigrači ga pozdravljali i na srpskom (VIDEO) 1EPA-EFE/Tino Romano

Filip Kostić je stigao u Juventus, a subota mu je bila prvi dan u novom klubu. Sreo se sa saigračima i trenerom posle prvog jutarnjeg treninga.

Dok je Kostić bio u košulji, ostali igrači su u opremi dočekali bivšeg igrača Ajntrahta sa najrazličitijim porukama.

Dobrodošlicu je naravno prvi poželeo Dušan Vlahović. Nije međutim on jedini koji se Kostiću obratio na srpskom. Još njih zna srpski pa je Huan Kvardado odmah rekao „Dobro jutro, brate“.

Tu su bili i Anhel Di Marija, a čini se da je najveći utisak na Filipa ostavio najiskusniji. Kapiten Leonardo Bonući je pitao Kostića da li je spreman i pokazao mu je na dres.

Kostić je potom popričao i sa sportskim direktorom Pavelom Nedvedom i trenerom Masimilijanom Alegrijem. Srbin je imao finu dobrodošlicu, a sada sledi borba za mesto u timu.

Fudbaleri Juventusa poželeli su dobrodošlicu srpskom igraču Filipu Kostiću, koji im se priključio u trening centru. Ono što je veoma zanimljivo, jeste to što se Kostić sa nekoliko saigrača pozdravio na srpskom jeziku, piše Sportklub.

Kostić je u Juventus stigao iz Ajntrahta u transferu vrednom 12 miliona evra.

Srpski fudbaler je ugovorio saradnju sa „starom damom“ do 2026. godine, a već se priključio saigračima na treninzima.

Zanimljivo je da su mu u trening centru, saigrači poželeli dobrodošlicu i na srpskom jeziku.

Naravno, Kostić će u Juventusu imati društvo u vidu sunarodnika Dušana Vlahovića.

„Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim“, izjavio je Kostić.

Kragujevčanin je najavio da može da pomogne Juventusu asistencijama po kojima je bio prepoznatljiv u Frankfurtu piše RTS.

„Mogu da donesem kvalitet i asistencije, daću sve za ekipu i radiću ono što trener zahteva od mene i što je najbolje za tim. Veoma sam srećan što sam ovde i navijačima mogu samo da poručim – vidimo se uskoro na terenu“, istakao je srpski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari